Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
ceva rapid si ff bun...la insistentele sotului ca vrea ceva dulce care sa se faca rapiiiid..l-am intrebat vrei gris???nuuuu..fidea cu lapte ???nuuu..gogosi?nuuuu..clatite??nuuu...eii am zis bine..lasa ca fac eu ceva si ai sa vezi ca-ti place..am intrat in bucatarie si am inceput sa vad ...am aia,aia si aia ..hai sa inventez:)
Am pus laptele la fiert.Am batut ouale,am adaugat grisul,zaharul,zaharul vanilat,cacaoa ..aceasta compozitie am adaugat-o in laptele pus la foc..mestecand cu telul sa nu se faca cocoloase...Am fiert cam 10 minute-15 minute ,mestecand in continuu..spre final am adaugat untul si esenta de rom...
Mi-au iesit cam 2 boluri,unul mai mic(cel din poza) si unul mai mare...
Pe cel mic l-am ornat cu dulceata de visine..un deliciu!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult