Gris cu lapte si cacao

de ramo_cata in Dulciuri, 23 Mai 2010 | 5943 vizualizari

 

ceva rapid si ff bun...la insistentele sotului ca vrea ceva dulce care sa se faca rapiiiid..l-am intrebat vrei gris???nuuuu..fidea cu lapte ???nuuu..gogosi?nuuuu..clatite??nuuu...eii am zis bine..lasa ca fac eu ceva si ai sa vezi ca-ti place..am intrat in bucatarie si am inceput sa vad ...am aia,aia si aia ..hai sa inventez:)

 

INGREDIENTE

  • 800ml lapte
  • 2 oua
  • 8linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5linguri cacao
  • 50 gr unt
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si cacao:

Am pus laptele la fiert.Am batut ouale,am adaugat grisul,zaharul,zaharul vanilat,cacaoa ..aceasta compozitie am adaugat-o in laptele pus la foc..mestecand cu telul sa nu se faca cocoloase...Am fiert cam 10 minute-15 minute ,mestecand in continuu..spre final am adaugat untul si esenta de rom...


Mi-au iesit cam 2 boluri,unul mai mic(cel din poza) si unul mai mare...


Pe cel mic l-am ornat cu dulceata de visine..un deliciu!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

24.05.2010, 00:06

cu ou nu am facut dar suna bine am pus si furcile 5 la numar si noua ne place grisu

ramo_cata 1

24.05.2010, 16:43

nadina multumesc pt furculitea fost tare bun

nadina73 1

25.05.2010, 00:31

te cred si noua ne place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare