Gris cu lapte si cacao

de ramo_cata in Dulciuri, 23 Mai 2010 | 8817 vizualizari

 

ceva rapid si ff bun...la insistentele sotului ca vrea ceva dulce care sa se faca rapiiiid..l-am intrebat vrei gris???nuuuu..fidea cu lapte ???nuuu..gogosi?nuuuu..clatite??nuuu...eii am zis bine..lasa ca fac eu ceva si ai sa vezi ca-ti place..am intrat in bucatarie si am inceput sa vad ...am aia,aia si aia ..hai sa inventez:)

 

INGREDIENTE

  • 800ml lapte
  • 2 oua
  • 8linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5linguri cacao
  • 50 gr unt
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si cacao:

Am pus laptele la fiert.Am batut ouale,am adaugat grisul,zaharul,zaharul vanilat,cacaoa ..aceasta compozitie am adaugat-o in laptele  pus la foc..mestecand cu telul sa nu se faca cocoloase...Am fiert cam 10 minute-15 minute ,mestecand in continuu..spre final am adaugat untul si esenta de rom...

Mi-au iesit cam 2 boluri,unul mai mic(cel din poza) si unul mai mare...

Pe cel mic l-am ornat cu dulceata de visine..un deliciu!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si cacao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadina73 1

24.05.2010, 00:06

cu ou nu am facut dar suna bine am pus si furcile 5 la numar si noua ne place grisu

ramo_cata 1

24.05.2010, 16:43

nadina multumesc pt furculitea fost tare bun

nadina73 1

25.05.2010, 00:31

te cred si noua ne place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu piersici