Orez cu lapte (Inimioare)

de Lorra in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 1535 vizualizari

 

Toata lumea cunoaste clasicul desert, nu este nevoie de alta descriere sau introducere :)
Sa aveti pofta !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu orez
  • 1 litru lapte
  • zahar (dupa gust)
  • 1 esenta vanilie
  • un praf de sare
  • nuca, scortisoara, cacao, fulgi de ciocolata sau gem ptr. ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte (Inimioare):

Se alege si se spala bine orezul.


Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare. Cand este aproape sa dea in clocot se adauga orezul, si se lasa la foc mic pana infloreste bobul. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi.


Se orneaza dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte (Inimioare)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Lorra 1

30.03.2013, 14:06

Cu mare placere Medi

babi5 1

27.11.2014, 10:38

Bun

Lorra 1

27.11.2014, 17:56

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ricotta