Guguluf by Gaby

de mena29 in Prajituri, 3 Aug 2010 | 2457 vizualizari

 

Cu mici modificari am preluat o reteta de guguluf de la Gabita si va spun ca a iesit o bunatate.Colegii sotului au cerut reteta pentu a le da de lucru nevestelor:))

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 3 oua;
  • 100 gr unt;
  • 1 cana faina;
  • 1 lingura praf de copt;
  • 200 gr mascarpone;
  • 3 linguri branza de vaci;
  • 1 cana zahar;
  • vanilie;
  • un strop de sare,
  • 2 linguri cu varf de fulgi de ciocolata. 
  • Pentru glazura de lamaie:
  • 250 gr zahar pudra;
  • 2 linguri suc de lamaie;
  • 2 linguri apa fiarta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf by Gaby:

Amestecam bine zaharul cu ouale,adaugam treptat untul moale.Faina o amestecam cu praful de copt stins cu otet,si cuun strop de sare.Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat si mascarponele amestecat cu branza de vaci.In forma de guguluf,unsa si tapetata cu faina se toarna aluatul amestecat cu fulgii de ciocolata.Se da tava la cuptorul preincalzit,la foc mare cca15 min. dupa care 10-15 minute la foc potrivit.Depinde de cuptor.


Preparam glazura astfel:zaharul pudra il mixam bine cu cele doua linguri de suc de lamaie si cele doua linguri de apa fiarta.Turnam glazura pe guguluful fierbinte.Pofta buna tuturor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf by Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mena29 1

13.12.2010, 23:08

tanya

Cris2711 1

21.12.2010, 18:45

15 pup tare de tot

mena29 1

26.12.2010, 16:56

Gaby_d e vinovata pentru reteta asta a fort super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu