Guguluf cu capsuni si ciocolata alba

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 1078 vizualizari

 

Cum mirosul si gustul capsunilor au invadat orasul am zis sa le pun la treaba ca e sezonul lor si am pregatit aceasta prajitura.. aromata si desigur foarte parfumata ..

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 510 g faina
  • 510 g zahar
  • 100 ml apa
  • 2 prafuri copt
  • un varf de sare
  • 600 g capsuni
  • 1 ciocolata alba
  • 1 lingurita smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu capsuni si ciocolata alba:

In bolul de la mixer adaugam ouale cu praful de sare si batem bine pt circa 2 minute ,apoi treptat adaugam zaharul si lasam sa bata pt 10 minute la viteza maxima pt a dubla volumul compozitiei, adauga apa mixam si la final adaugam praful de copt.


Scoatem bolul mixerului si adaugam capsunile taiate cubulete si amestecam pt a incorpora capsunile in compozitie !


Batem bine si compozitia o rasturan in tava pentru guguluf unsa cu ulei si se da la cuptor preincalzit pt circa 40-45 minute. Facem testul cu scobitoarea pt a fi siguri ca s-a copt.


Scoatem guguluful de la cuptor si il lasam sa se raceasca in propia tava si si apoi il rasturanam pe platoul dorit.


Topim ciocolata la bain marin si cu ajutorul posului facem un frumos model pe suprafata gugulufului, asezam cateva capsuni pt ornament si se poate servi cu drag !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu capsuni si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andreea Baraboi 1

28.05.2015, 18:53

Multumesc tuturor

Rocsi 1

28.05.2015, 19:42

Foarte bun si aromat!

poa 1

28.05.2015, 21:46

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Pandispan