Guguluf cu capsuni si ciocolata alba

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 2085 vizualizari

 

Cum mirosul si gustul capsunilor au invadat orasul am zis sa le pun la treaba ca e sezonul lor si am pregatit aceasta prajitura.. aromata si desigur foarte parfumata ..

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 510 g faina
  • 510 g zahar
  • 100 ml apa
  • 2 prafuri copt
  • un varf de sare
  • 600 g capsuni
  • 1 ciocolata alba
  • 1 lingurita smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu capsuni si ciocolata alba:

In bolul de la mixer adaugam ouale cu praful de sare si batem bine pt circa 2 minute ,apoi treptat adaugam zaharul si lasam sa bata pt 10 minute la viteza maxima pt a dubla volumul compozitiei, adauga apa mixam si la final adaugam praful de copt.

Scoatem  bolul mixerului si adaugam capsunile taiate cubulete si amestecam pt a incorpora  capsunile in compozitie !

Batem bine si  compozitia o rasturan in tava pentru guguluf unsa cu ulei si se da la cuptor preincalzit pt circa 40-45 minute. Facem testul cu scobitoarea pt a fi  siguri  ca s-a copt.

Scoatem guguluful de la cuptor si il lasam sa se raceasca in propia tava si si apoi il rasturanam pe platoul dorit.

Topim ciocolata la bain marin  si cu ajutorul posului  facem un  frumos model pe suprafata  gugulufului, asezam cateva capsuni pt ornament si se  poate servi cu drag !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu capsuni si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Andreea Baraboi 1

28.05.2015, 18:53

Multumesc tuturor

Rocsi 1

28.05.2015, 19:42

Foarte bun si aromat!

poa 1

28.05.2015, 21:46

Foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni