Guguluf cu ciocolata

de anca_rm in Prajituri, 19 Ian 2017 | 1656 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte gustoasa, pe placul copiilor. Nu este foarte dulce, dar daca doriti sa fie mai dulce, adaugati mai mult zahar. Eu am pus in el visine, dar se pot pune stafide, merisoare, afine etc.
 
Eu am copt in forma de guguluf, dar se poate face in forma de chec sau briose.
O reteta Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata neagra
  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • praf de sare
  • 100 gr visine fara sambure

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Ciocolata o rupem bucatele si o topim in 4 linguri de lapte. Trebuie sa fim atenti sa nu fiarba, pentru ca va deveni amara si nu o sa se mai poata folosi.


Galbenusurile le batem usor cu o furculita, impreuna cu 2 linguri de ulei, adaugate cate una o data.


Albusurile le batem spuma tare, impreuna cu un praf de sare si cu zaharul. Trebuie sa fie batute foarte bine.


Adaugam galbensurile si ciocolata topita.


Faina o amestecam cu praful de copt si o incorporam in compozitia de oua.


Turnam amestecul in forma de copt, iar deasupra presaram visinele.


Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30 minute sau pana trece testul scobitorii .


Dupa ce se raceste, se poate glazura cu ciocolata.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Diana 1

19.01.2017, 22:31

-Marius- 1

20.01.2017, 21:47

GeorgiG 1

21.01.2017, 09:54

Imi place !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec delicios cu visine