Guguluf cu iaurt

de lilik in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 1802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt de fructe(sau natural)
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 paharel de ulei
  • 1 plic prafde copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt:

frecam putin ouale cu zaharul,apoi adaugam iaurtul,uleiul si praful de copt amestecat cu faina cernuta.


ungem cu unt forma si o tapetam cu faina,apoi turnam compozitia obtinuta si dam la cuptorul preancalzit la 190° timp de 30 min cca.


cand e gata lasam sa se racoreasca,il scoatem din forma si il dam cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

daca folositi iaurt natural puneti 20 gr de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kamy 1

17.11.2010, 16:27

5f

vanilla 1

19.11.2010, 14:33

de unde ai luat tava?

lilik 1

23.11.2010, 15:36

e f rapid si se mentine si 2 zile dak e acoperit.
vanilla eu am luat-o de aici din It
va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Intercontinental