Galuste din gris cu gem de prune

de jolygina in Dulciuri, 6 Sep 2011 | 7488 vizualizari

 

noua ne plac mai mult din gris ,cele din cartof mi se par mai fainoase ,sau cel putin asa mi-au iesit mie cand am facut

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de gris (200g)
  • jumatate cana de malai
  • 4 cani de apa 
  • 4 linguri de faina 
  • 1 borcan de gem de 400g 
  • 4 plicuri zahar vaniliat 
  • 2 esente de vanilie fiola
  • 6 lunguri zahar 
  • pesmet si zahar brunncate 200g din fiecare ( pentru a da galustile prin el)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din gris cu gem de prune:

Amestecam bine ingredientele fainoase, iar apa o punem la firert cu un praf de sare. Cand a inceput sa dea in clocot punem zaharul sa se topeasca si adaugam ingredientele fainoase. Le punem in ploaie si amestecam bine. Lasam sa fiarba bine amestecand incontinu. Amestecam bine sa se faca ca o mamaliga vartoasa si verificand ca malaiul sa fie fiert ,el fierband mai greu


Cand este gata adaugam si esenta de vanilie, dupa care facem bilute din compozitie si punem la mijloc cate o lingurita de gem, dupa care le dam prin pesmetul care a fost putin rumenit intr-o tigaie si amestecat cu zahar brun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din gris cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

09.09.2011, 20:51

o prietena de-a mea face reteta asta sunt bune

jolygina 1

12.09.2011, 09:10

asa este kamy sunt foarte bune

mihaelar63 1

01.10.2011, 09:15

Bune de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu miez de nuca