Guguluf cu lapte si Cioco-Duo

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Iul 2011 | 1761 vizualizari

 

Aveam reteta aceasta in caiet scrisa de ...hatttt vreme...m-am hotarat sa o incerc ..mai ales ca o vazusem si la Gabitza mai demult ....am modificat-o eu putin ...ca doar asa-mi sta mie in fire.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 2 cani si 1/2 faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • putin otet
  • 1 sfert  cana ulei
  • sare
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 2 linguri crema tip finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu lapte si Cioco-Duo:

-ouale se mixeaza cu sarea, zaharul si zaharul vanilinat,pana -si dubleaza volumul,


-se adauga pe rand adauga laptele ,uleiul si faina si praful de copt,se omogenizeaza


Se toarna in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina ,1/2 din compozitie ,in restul se va adauga crema de ciocolata si se mixeaza bine,se adauga cu grija in centrul celei deja puse in tava .


-se coace la 180 grade 1 ora ,pana trece testul scobitorii.


-se lasa la racit dupa care se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

-se pot adauga ,nuci,stafide...

2

se va folosi drept masura o cana normala de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu lapte si Cioco-Duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

20.07.2011, 20:14

vreau si eu o feliuta,ca lapte rece am

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:13

si eu vreau

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu trufe