Guguluf cu lapte si Cioco-Duo

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Iul 2011 | 1856 vizualizari

 

Aveam reteta aceasta in caiet scrisa de ...hatttt vreme...m-am hotarat sa o incerc ..mai ales ca o vazusem si la Gabitza mai demult ....am modificat-o eu putin ...ca doar asa-mi sta mie in fire.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 2 cani si 1/2 faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • putin otet
  • 1 sfert  cana ulei
  • sare
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 2 linguri crema tip finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu lapte si Cioco-Duo:

-ouale se mixeaza cu sarea, zaharul si zaharul vanilinat,pana -si dubleaza volumul,


-se adauga pe rand adauga laptele ,uleiul si faina si praful de copt,se omogenizeaza


Se toarna in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina ,1/2 din compozitie ,in restul se va adauga crema de ciocolata si se mixeaza bine,se adauga cu grija in centrul celei deja puse in tava .


-se coace la 180 grade 1 ora ,pana trece testul scobitorii.


-se lasa la racit dupa care se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

-se pot adauga ,nuci,stafide...

2

se va folosi drept masura o cana normala de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu lapte si Cioco-Duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

20.07.2011, 20:14

vreau si eu o feliuta,ca lapte rece am

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:13

si eu vreau

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de clatite cu branza