Rulouri foietaj

de gaby_duceag in Dulciuri, 11 Noi 2010 | 18166 vizualizari

 

Am dezghetat aseara o punga de foietaj , cu gandul sa fac o tarta aperitiv. Cum erau doua foi in punga...m-am gandit sa fac si ceva dulce. Atat de simplu si totusi atat de bun! Intotdeauna aceste rulouri cu frisca s-au numarat printre preferatele mele-n cofetarii si-mi era ciuda ca nu am rulouri sa mi le fac eu acasa:))). Acum datorita lui Bucataras si echipei decorix , toate visele devin realitate =)))). mama..ce discurs de Oscar am tras =))))

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj
  • 300 ml frisca
  • 50 gr ciocolata
  • o lingura unt
  • esenta vanilie- o lingurita
  • un ou
mi-au iesit 5 rulouri mari si 8 mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri foietaj:

Foaia se intinde frumos pe blatul de lucru.


Se taie fasii late de aceeasi lungime care se vor rula pe cornetele (rulourile) de inox apoi se vor aseza in tava tapetata cu hartie de copt.


Se vor unge usor cu un ou batut si se vor introduce-n cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 minute. Trebuie sa fie rumenite frumos.


Eu le-am scos fierbinti de pe rulouri si le-am mai bagat 5minute in cuptor, pentru a fi sigura ca-s coapte total.


Cand s-au racit le-am umplut cu ajutorul unui posh (traiasca Decorix:))) ), cu frisca mixata cu esenta vanilie si le-am mazgalit:) cu ciocolata topita cu unt.


Mie aseara nu mi-a mai trebuit mancare. Mi-au fost suficiente.:))


N-am lucrat io frumos si ordonat ca voi:)) dar au fost grozave.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

babi5 1

21.12.2013, 09:03

claudiaO 1

21.12.2013, 09:15

sunt tare bune : eu le umplu pe jumatate cu frisca si pe jumatate cu crema de vanilie sau cremOle

Pushaa 1

21.12.2013, 10:18

ce bune...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu glazura de ciocolata