Rulouri foietaj

de gaby_duceag in Dulciuri, 11 Noi 2010 | 16358 vizualizari

 

Am dezghetat aseara o punga de foietaj , cu gandul sa fac o tarta aperitiv. Cum erau doua foi in punga...m-am gandit sa fac si ceva dulce. Atat de simplu si totusi atat de bun! Intotdeauna aceste rulouri cu frisca s-au numarat printre preferatele mele-n cofetarii si-mi era ciuda ca nu am rulouri sa mi le fac eu acasa:))). Acum datorita lui Bucataras si echipei decorix , toate visele devin realitate =)))). mama..ce discurs de Oscar am tras =))))

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj
  • 300 ml frisca
  • 50 gr ciocolata
  • o lingura unt
  • esenta vanilie- o lingurita
  • un ou
mi-au iesit 5 rulouri mari si 8 mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri foietaj:

Foaia se intinde frumos pe blatul de lucru.


Se taie fasii late de aceeasi lungime care se vor rula pe cornetele (rulourile) de inox apoi se vor aseza in tava tapetata cu hartie de copt.


Se vor unge usor cu un ou batut si se vor introduce-n cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 minute. Trebuie sa fie rumenite frumos.


Eu le-am scos fierbinti de pe rulouri si le-am mai bagat 5minute in cuptor, pentru a fi sigura ca-s coapte total.


Cand s-au racit le-am umplut cu ajutorul unui posh (traiasca Decorix:))) ), cu frisca mixata cu esenta vanilie si le-am mazgalit:) cu ciocolata topita cu unt.


Mie aseara nu mi-a mai trebuit mancare. Mi-au fost suficiente.:))


N-am lucrat io frumos si ordonat ca voi:)) dar au fost grozave.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

babi5 1

21.12.2013, 09:03

claudiaO 1

21.12.2013, 09:15

sunt tare bune : eu le umplu pe jumatate cu frisca si pe jumatate cu crema de vanilie sau cremOle

Pushaa 1

21.12.2013, 10:18

ce bune...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti cu ciocolata alba