Mousse de lime

de xana in Dulciuri, 23 Iul 2013 | 2674 vizualizari

 

Pe primul loc in preferintele mele dulci si racoritor intr-o zi caniculara :)

 

INGREDIENTE

  • 3 lime
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 100 ml lapte
  • 500 ml frisca lichida
  • 5 foi de gelatina(9gr)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de lime:

Se amesteca laptele condensat cu laptele normal si cu zeama si coaja rasa de la cele 3 lime(doar partea verde a cojii). Gelatina se pune la inmuiat in apa 5 minute apoi se topeste la microunde pentru 12 secunde sau cum va vine la indemana; se lasa putin sa se raceasca si se adauga peste lapte. Frisca se bate cu mixerul intr-un alt recipient si se incorporeaza in celelalte ingrediente. O dam la frigider pentru 4-5 ore.


Cine o incearca nu o sa-i para deloc rau :)

 

TIPS-URI

1

Frisca nu trebuie batuta neaparat ca cea pentru ornat torturi de exemplu, poate fi putin mai lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de lime" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

xana 1

24.07.2013, 14:49

Nu e asa de dulce, sa nu uitam ca limetele sund destul de acre.

Toamna07 1

24.07.2013, 19:08

Delicios,multam de reteta!

xana 1

25.07.2013, 01:52

Cu placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie