Batoane de ovăz cu seminţe şi stafide

de sisterskitchen in Dulciuri, 8 Mar 2012 | 2993 vizualizari

 

Duminică ne-am răsfăţat cu aceste batoane de ovăz bune rău. Sunt o idee excelentă de mic dejun, sunt sănătoase şi săţioase.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fulgi de ovăz
  • 50-60 g amestec de seminţe - noi am pus seminţe de floarea soarelui, de in, de dovleac
  • 1 mână de stafide
  • 6 linguri de miere
  • 70 g zahăr brun
  • 100 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de ovăz cu seminţe şi stafide:

1. Într-un bol punem fulgii de ovăz. Adăugăm stafidele şi seminţele.


2. Untul se pune la topit, după care adăugăm mierea şi zahărul. Amestecăm până se topeşte.


3. Compoziţia obţinută se toarnă peste amestecul de fulgi şi seminţe. Amestecăm bine.


4. Într-o tavă mai mică decât tava clasică de aragaz, turnăm compoziţia şi nivelăm cu o spatulă.


5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se ţine 35 de minute la foc potrivit.


6. Când este gata se lasă să se răcească 20 minute, apoi se taie în pătrăţele sau romburi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de ovăz cu seminţe şi stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

09.03.2012, 17:24

dentistutza 1

09.03.2012, 21:18

bune! merita incercate!

sisterskitchen 1

13.04.2012, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci