Crema de zahar ars

de deyutzky in Dulciuri, 6 Sep 2011 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri zahar vanilat
  • 4 oua
  • 1 fiola esenta de vanilie dr. oetker
  • zahar pentru caramelizat(eu am pus 7 linguri)
  • zmeura pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Ouale le batem cu zaharul+zaharul vanilat+fiola de vanilie. In aceasta compozitie adaugam laptele si mai amestecam putin dupa care ne ocupam de caramelizarea zaharului.


Intr-o craticioara punem la caramelizat zaharul ramas iar cand zaharul s-a caramelizat tapetam peretii oalei.


In craticioara tapetata adaugam compozitia obtinuta anterior si dam la cuptor pt 35-40 de min la foc potrivit.


Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se orneaza dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

15.10.2011, 14:25

ce dragutza este broscuta si ce delicioasa crema de zahar ars

adasev12 1

15.10.2011, 14:34

imi place

raluca85 1

15.10.2011, 14:40

tentant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars (Multicooker)