Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci

de Geanina87 in Dulciuri, 10 Mar 2015 | 5585 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna de ceva dulce si cum timpul nu-mi permitea sa fac o prajitura, mi-am zis ca n-ar strica ceva de rontait :) Simplu si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de susan, seminte de floarea soarelui si nuci (in cantitati inegale)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci:

Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita pana devine auriu (daca il lasati prea mult va deveni amar), iar cand zaharul e complet topit se adauga semintele de floarea-soarelui, susan si nuca.


Se amesteca bine si se mai lasa 1 minut pe foc, apoi se rastoarna pe o hartie de copt unsa cu putina apa, se intinde cu ajutorul unui cutit lat.


Se taie in formele dorite si se asteapta sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu susan, seminte de floarea-soarelui si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.03.2015, 10:28

Mi-ar placea si mie!

Ksenya 1

11.03.2015, 10:32

bune zic si eu

Geanina87 1

11.03.2015, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Batoane de ovăz cu seminţe şi stafide