Guguluf cu mere

de epurasha2bb in Prajituri, 27 Sep 2010 | 2548 vizualizari

 

m-am inspirat de la diana-k

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 ceasca de zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 8 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 punguta mere rase
  • zahar pudra pt.decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu mere:

Batem ouale si zaharul cu blenderul pana se fac o spuma groasa si-si tripleaza volumul.


Apoi adaugam esenta, faina cu praful de copt cate putin in ploaie si amestecam usor cu un tel nemetalic.


Apoi adaugam si merele rase (eu am avut o punga de mere rase si congelate, le-am decongelat la temperatura camerei si apoi le-am calit cu putina scortisoara in tuci) .


Turnam compozitia in forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina si coacem cam 25 de minute.Cand e gata se lasa sa se raceasca , apoi se scoate cu grija din forma si se pudreazacu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Teo 1

29.09.2010, 00:20

daca copiiii au fost incantati dce mai conteaza !

nadina73 1

29.09.2010, 00:43

bun 5 f

tanyapatap 1

01.12.2010, 22:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua

de RODIMUR 5

ieri la 19:19

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si crema caramel ( de post)