Prajitura cu dovleac si morcovi (de post)

de mimmi in Prajituri, 20 Dec 2012 | 3297 vizualizari

 

Am vrut sa fac ceva dulce,de post si rapid iar daca am avut un dovleac(crescut in gradina) am pus de-o prajitura aromata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina,
  • 200 g miez de dovleac dat pe razatoare,
  • 100 g morcov dat pe razatoare,
  • 100 g nuci tocate marunt,
  • 170 g zahar,
  • 3 linguri de ulei,
  • 1 plic praf de copt,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac si morcovi (de post):

Amestecam intr-un bol toate ingredientele si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute. Va rezulta o prajitura usor umeda,pe care o savuram dupa ce s-a racit putin (*_*)


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac si morcovi (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

21.12.2012, 22:04

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:32

buna rau prajitura ta

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe si nuci de post