Faguri cu crema

de ony in Prajituri, 20 Noi 2010 | 14378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt compozitie ai nevoie de:
  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte dulce
  • 200 ml ulei
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 500-600 gr faina
  • pt crema ai nevoie de:  
  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • un praf de budinca
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri coniac sau lichior

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu crema:

se bat ouale cu zaharul si sarea,


se adauga laptele,uleiul si se amesteca bine,apoi se pune faina cu praful de copt,se omogenizeaza totul.


se unge forma cu ulei,cel mai bine se face asta cu ajutorul unei pensule,se lasa la incins si se incepe prepararea fagurilor.


intre timp se amesteca zaharul,cu praful de budinca,faina si laptele si coniacul si se pune pe foc,cand se ingroasa crema ,se ia de pe foc si se adauga 50 de gr de unt sau margarina.


cand fagurii sunt gata se trece la umplere,si se lasa la rece pana a 2-a zi.

 

TIPS-URI

1

crema se poate face in multe feluri,depinde de gustul fiecaruia

2

compozitia nu trebuie sa fie prea groasa pt ca nu se mai patrund fagurii si raman cam tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:56

Superbe inimioarele

ony 1

22.11.2010, 11:21

multam de aprecieri

housy 1

25.11.2010, 23:43

waffels??? my favourite!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere