Guguluf cu mure

de Michelle in Prajituri, 16 Mar 2010 | 2133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 3 lg apa,
  • 4 lg ulei,
  • 5 lg mure(eu am avut dindulceata),
  • 4 lg faina,
  • 3 lg zahar,
  • un pic de sare.
  • GLAZURA
  • 3 lg cacao.,
  • 3 lg ulei.,
  • 3 lg zahar,
  • 3 lg apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu mure:

Se separa oualele,Se bate albusul spuma,se adauga,galbenusurile,uleiul,apa,zaharul si se mixeaza,apoi murele si faina.

Se tapeteaza forma ,se adauga compozitia si se da la cuptor cca 35 min(depinde de cuptor)

Se face glazura care se toarna calda peste guguluful rece...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

diana_k 1

16.03.2010, 14:57

foarte bun

elena1988 1

02.02.2011, 16:35

Ligia Bxl 1

03.02.2011, 22:11

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de ciocolata la cuptor