Guguluf cu nuca si iaurt

de La Ancuta in Prajituri, 17 Iun 2014 | 2076 vizualizari

 

Cred ca v-am mai povestit cat de mult imi place sa-mi beau cafeaua de dimineata alaturi de o felie de chec. Dar sa nu fie orice chec :D. Imi plac cele aromate, pufoase, cu o consistenta usor umeda. Ei bine, acest guguluf este exact pe gustul meu: perfect langa cafeaua de dimineata :).

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 159 ml ulei
  • 200 g faina
  • 200 g nuca macinata
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml iaurt
  • 2 linguri aschii de ciocolata (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuca si iaurt:

Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleza volumul apoi adaugam extractul de vanilie. Adaugam apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu.


Amestecam faina cu nuca si praful de copt si o adaugam in compozitie alternand cu iaurtul. La final adaugam aschiile de ciocolata si amestecam usor.


Turnam compozitia in tava de guguluf unsa cu unt. Eu am folosit o forma de silicon care nu a trebuit unsa.


Dam la cuptor, la foc potrivit timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.


Rasturnam pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuca si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

La Ancuta 1

18.06.2014, 08:28

Buni, chiar daca fug, checul il las aici

La Ancuta 1

18.06.2014, 08:29

Cu mare drag

tarasmariana 1

18.06.2014, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu cacao