Desert prajitura Kinder Pingui

de leoflori in Prajituri, 11 Iun 2009 | 89547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema :
  • 700 ml frisca lichida
  • 10 gr gelatina granulata
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
  • 1/2 lingura esenta vanilie
  • Glazura 1:
  • 240 gr ciocolata menaj 
  • 140 gr unt 
  • 2 linguri apa 
  • 4 linguri ulei 
  • Glazura 2:
  • 220 gr ciocolata menaj
  • 100 gr unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura zahar pudra
  • Blatul :
  • 2  foi pandispan din comert
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Kinder Pingui:

Glazura 1: Toate ingredientele se amesteca pe foc (eu am pus la bain-marie), topindu-le fara a le fierbe. Se lasa la racit la temperatura camerei.

Glazura 2: se face la fel ca si Glazura 1.

Crema : Se mixeaza frisca pana se intareste bine, se adauga gelatina hidratata in apa si incalzita apoi putin pana devine lichida. Se adauga laptele, mierea si esenta de vanilie. Se mixeaza bine.

Asamblare: Foaie + jumatate din crema+ Glazura 1 + restul de crema  + Foaie + Glazura 2

Nivelam cu un cutit umed. Dupa ce se pune Glazura 1 peste crema, se da putin prajitura la congelator (5 minute). Peste glazura intarita punem lingura cu lingura crema, foaia si glazura 2. Se da iar putin la congelator. Se taie cu un cutit inmuiat in apa fierbinte.

TIPS-URI

1

 Eu am facut intai glazurile, ca sa aiba timp sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Kinder Pingui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine