Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 4603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.


peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.


se bate bine spuma.


se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.


la urma se pune faina treptat.


intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.


se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.


acestea se pun peste compozitie una langa alta.


tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.


cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.


cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.


acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.


lasam sa se racoreasca.


la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 22:28

te astept si sper sa iti placa

ionix 1

29.06.2010, 15:55

ce momos ti-a iesit

Rocsi 1

29.06.2010, 17:42

multam fain draga ionix

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Chec alb/negru cu nuca si budinca de ciocolata