Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 4374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.


peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.


se bate bine spuma.


se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.


la urma se pune faina treptat.


intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.


se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.


acestea se pun peste compozitie una langa alta.


tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.


cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.


cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.


acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.


lasam sa se racoreasca.


la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 22:28

te astept si sper sa iti placa

ionix 1

29.06.2010, 15:55

ce momos ti-a iesit

Rocsi 1

29.06.2010, 17:42

multam fain draga ionix

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inghetata falsa"