Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 6939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.

peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.

se bate bine spuma.

se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

la urma se pune faina treptat.

intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.

acestea se pun peste compozitie una langa alta.

tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.

cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.

cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.

lasam sa se racoreasca.

la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si budinca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts