Guguluf cu piersici

de adry88 in Prajituri, 11 Dec 2013 | 1172 vizualizari

 

M-am inspirat de la Motan doar ca eu am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 plic budinca vanilie
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • piersici(din compot)
  • 100 g rahat(taiat cubulete)
  • 50 g ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piersici:

Intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,


Adaugam galbenusurile mixam bine dupa fiecare,adaugam uleiul si laptele treptat


Amestecam faina cu praful de budinca,praful de copt,


Adaugam peste spuma de albusuri si cu o paleta/lingura amestecam cu miscari usoare,


Turnam 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina,


Adaugam rahatul,ciocolata taiata bucati,piersicile taiate cubulete trecute prin faina,restul de compozitie.


Si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem si lasam sa se raceasca pe un gratar,



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

12.12.2013, 10:05

adry88 1

12.12.2013, 15:19

gaby_gabytza 1

12.12.2013, 15:49

foarte reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu merisoare, nuci si portocala