Guguluf cu piersici

de adry88 in Prajituri, 11 Dec 2013 | 1335 vizualizari

 

M-am inspirat de la Motan doar ca eu am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 plic budinca vanilie
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • piersici(din compot)
  • 100 g rahat(taiat cubulete)
  • 50 g ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piersici:

Intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,


Adaugam galbenusurile mixam bine dupa fiecare,adaugam uleiul si laptele treptat


Amestecam faina cu praful de budinca,praful de copt,


Adaugam peste spuma de albusuri si cu o paleta/lingura amestecam cu miscari usoare,


Turnam 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina,


Adaugam rahatul,ciocolata taiata bucati,piersicile taiate cubulete trecute prin faina,restul de compozitie.


Si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem si lasam sa se raceasca pe un gratar,



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

12.12.2013, 10:05

adry88 1

12.12.2013, 15:19

gaby_gabytza 1

12.12.2013, 15:49

foarte reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Chec cu merisoare, nuci si portocala