Guguluf cu piersici

de adry88 in Prajituri, 11 Dec 2013 | 3355 vizualizari

 

M-am inspirat de la Motan doar ca eu am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 plic budinca vanilie
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • piersici(din compot)
  • 100 g rahat(taiat cubulete)
  • 50 g ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piersici:

Intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,

Adaugam galbenusurile mixam bine dupa fiecare,adaugam uleiul si laptele treptat

Amestecam faina cu praful de budinca,praful de copt,

Adaugam peste spuma de albusuri si cu o paleta/lingura amestecam cu miscari usoare,

Turnam 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina,

Adaugam rahatul,ciocolata taiata bucati,piersicile taiate cubulete trecute prin faina,restul de compozitie.

Si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem si lasam sa se raceasca pe un gratar,

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si fructe ( ca la mama )