Guguluf cu portocale

de lilik in Prajituri, 14 Dec 2010 | 1988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt topit(sau ulei)
  • sucul de la 4 portocale
  • coaja de la 2 portocale
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • putina vanilie
  • 1 portocala
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu portocale:

Batem ouale cu zaharul si sarea pana devin spumoase.


Adaugam untul topit,apoi sucul de portocala,coaja de portocala si vanilia.


La sfarsit adugam faina si praful de copt cernute.Amestecam bine si punem in forma unsa si tapetata cu faina.


Dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 30-35 de min(facem testul cu scobitoarea pt siguranta).


cand e gata il scoatem din cuptor si ii punem deasupra sucul de la 1 portocala,dupa care il mai bagam in cuptorul stins 5-10 min.


presaram zahar pudra si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

15.12.2010, 21:28

vai ce super ti-a iesit

lilik 1

15.12.2010, 21:38

merci

elena1988 1

19.01.2011, 17:14

am sa-l incerc cu siguranta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Guguluf economic