Guguluf din albusuri cu ness si alune

de Lau in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 1112 vizualizari

 

by ionela cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri ulei
  • alune
  • 2 plicuri de ness
  • sare
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu ness si alune:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . se adauga zaharul si se mixeaza bine pana se topeste.


Adaugam uleiul si omogenizam,adaugam faina in care am incorporat praful de copt.


Se unge tava cu ulei se tapeteaza cu faina.


Se adauga 1/2 din compozitie.


In cealalta 1/2 din copozitie se adauga plicurile de ness si se omogenizeaza .Se adauga peste compozitia alba.


Adaugam alunele(eu am pus si bucatele mici de ciocolata) si-l dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu ness si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelaM 1

29.07.2011, 15:05

mmm....foarte bun

Lau 1

29.07.2011, 17:02

mersi

adry88 1

09.08.2011, 12:41

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si cafea