Guguluf din albusuri cu ness si alune

de Lau in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 1145 vizualizari

 

by ionela cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri ulei
  • alune
  • 2 plicuri de ness
  • sare
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu ness si alune:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . se adauga zaharul si se mixeaza bine pana se topeste.


Adaugam uleiul si omogenizam,adaugam faina in care am incorporat praful de copt.


Se unge tava cu ulei se tapeteaza cu faina.


Se adauga 1/2 din compozitie.


In cealalta 1/2 din copozitie se adauga plicurile de ness si se omogenizeaza .Se adauga peste compozitia alba.


Adaugam alunele(eu am pus si bucatele mici de ciocolata) si-l dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu ness si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelaM 1

29.07.2011, 15:05

mmm....foarte bun

Lau 1

29.07.2011, 17:02

mersi

adry88 1

09.08.2011, 12:41

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bezele