Nasturei cu gem de coacaze

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 2574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina;
  • 40 g alune macinate;
  • 50 g zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 g unt rece;
  • 1 galbenus;
  • 50 g gem de coacaze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu gem de coacaze:

Se amesteca faina impreuna cu alunele,zaharul tos si zaharul vanilat.Se adauga untul rece si galbenusul si se framanta bine.Aluatul obtinut se lasa la frigider o ora,infasurat in folie.Din aluat se formeaza bilute de 2 cm diametru.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Cu degetul se face cate o gropita in fiecare biluta.Umplem gropitele cu gem de coacaze si coacem nastureii in cuptorul preincalzit,15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu gem de coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

kamy 1

27.12.2010, 18:12

5f

mena29 1

28.12.2010, 16:36

Miuta

mena29 1

28.12.2010, 16:37

Kamy,am adus o rola de servetele ca e ud biroul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu umplutura de cocos