Strawberry Cheese Pie

de dentistutza in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 1721 vizualizari

 

S-a dat liber la capsuneeee....atunci Hop! si eu cu ceva racoritor si fara cuptor!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti digestivi/graham
  • 100 gr. unt topit
  • 1 pachet (100 gr.) ciocolata cu lapte
  • 1 plic crema pt. tarte Dr. Oetker
  • 200 ml lapte rece
  • 400 gr. branza dulce
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 gr. capsune
  • 1 plic gelatina rosie
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheese Pie:

Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine de tot cu untul topit si cu ciocolata topita la microunde. Se asterne foaie de copt pe o forma cu fund detasabil si se formeaza crusta prin presare. Se da la rece.


Pentru crema de branza se prepara plicul cu crema pt. tarte cu 200 ml lapte conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca cu branza dulce ( eu am folosit Tworog de la Dr. Oetker cumparat in Carefour) si zaharul. Se niveleaza crema astfel obtinuta pe crusta de biscuiti.


Capsunile spalate si scurse se taie si se aseaza in doua straturi . Pliculetul cu jeleu rosu se prepara dupa instructiuni, se toarna cand s-a racorit un pic peste capsune si se tine la frigider cateva ore. Pentru a servi se trece un cutit in jurul marginilor pentru a desface inelul tavii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheese Pie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

deyutzky 1

03.06.2011, 14:37

superrrrr

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:04

O delicatesa splendid arata

dentistutza 1

05.06.2011, 20:01

ruxy, deyutzky

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu capsuni