Strawberry Cheese Pie

de dentistutza in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 1646 vizualizari

 

S-a dat liber la capsuneeee....atunci Hop! si eu cu ceva racoritor si fara cuptor!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. biscuiti digestivi/graham
  • 100 gr. unt topit
  • 1 pachet (100 gr.) ciocolata cu lapte
  • 1 plic crema pt. tarte Dr. Oetker
  • 200 ml lapte rece
  • 400 gr. branza dulce
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 gr. capsune
  • 1 plic gelatina rosie
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strawberry Cheese Pie:

Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine de tot cu untul topit si cu ciocolata topita la microunde. Se asterne foaie de copt pe o forma cu fund detasabil si se formeaza crusta prin presare. Se da la rece.


Pentru crema de branza se prepara plicul cu crema pt. tarte cu 200 ml lapte conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca cu branza dulce ( eu am folosit Tworog de la Dr. Oetker cumparat in Carefour) si zaharul. Se niveleaza crema astfel obtinuta pe crusta de biscuiti.


Capsunile spalate si scurse se taie si se aseaza in doua straturi . Pliculetul cu jeleu rosu se prepara dupa instructiuni, se toarna cand s-a racorit un pic peste capsune si se tine la frigider cateva ore. Pentru a servi se trece un cutit in jurul marginilor pentru a desface inelul tavii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strawberry Cheese Pie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

deyutzky 1

03.06.2011, 14:37

superrrrr

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:04

O delicatesa splendid arata

dentistutza 1

05.06.2011, 20:01

ruxy, deyutzky

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Brownies Cappucino