Guguluf economic

de MotanLaOale in Prajituri, 13 Sep 2011 | 7917 vizualizari

 

Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • nuca sfaramata
  • stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf economic:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.


Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).


Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.


Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.


In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.


Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.


In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.


Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.


Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.


Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf economic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (88)

MotanLaOale 1

03.11.2011, 23:24

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:13

minunat!

MotanLaOale 1

20.06.2014, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si visine