Guguluf economic

de MotanLaOale in Prajituri, 13 Sep 2011 | 7790 vizualizari

 

Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • nuca sfaramata
  • stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf economic:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.


Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).


Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.


Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.


In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.


Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.


In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.


Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.


Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.


Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf economic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (88)

MotanLaOale 1

03.11.2011, 23:24

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:13

minunat!

MotanLaOale 1

20.06.2014, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08