Guguluf economic

de MotanLaOale in Prajituri, 13 Sep 2011 | 14034 vizualizari

 

Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • nuca sfaramata
  • stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf economic:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.

Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).

Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.

Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.

In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.

Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.

In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.

Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.

Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.

Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf economic" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Monica"