Guguluf economic

de MotanLaOale in Prajituri, 13 Sep 2011 | 8800 vizualizari

 

Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • nuca sfaramata
  • stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf economic:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.


Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).


Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.


Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.


In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.


Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.


In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.


Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.


Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.


Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.


Se face proba cu scobitoarea.


Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf economic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (88)

MotanLaOale 1

03.11.2011, 23:24

Krystyan Trendy 1

20.06.2014, 09:13

minunat!

MotanLaOale 1

20.06.2014, 10:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan aromat, cu glazura de lamaie