Guguluf marmorat

de Sidy in Prajituri, 28 Mar 2011 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 250 g margarina
  • 1 cana lapte
  • 2 cani +1/2 faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un borcan visine fara samburi
  • 1 plic glazura ciocolata Dr Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf marmorat:

Separam ouale,galbenusurile le mixam bine cu zaharul si margarina tinuta la temperatura camerei.Adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie.

Albusurile le batem bine spuma, apoi cu grija le incorporam in compozitia cu galbenusurile.

Ungem o forma de guguluf cu unt si o tapetam cu faina.

3/4 din compozitie o punem in forma de guguluf, presaram visinele deasupra.

In restul de aluat adaugam cacaoa si inca 2 linguri cu lapte, amestecam pina se omogenizeaza si rasturnam compozitia peste cea din forma.

In cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , punem tava cu guguluful la copt pentru 30-40 de minute, in mijlocul cuptorului.

Verificam daca e copt cu ajutorul scobitorii.

Scoatem guguluful din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma , apoi il rasturnam pe o farfurie.

Preparam glazura si o rasturnam deasupra gugulufului.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf marmorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

29.03.2011, 00:12

mirela0911 1

29.03.2011, 13:45

L-am trecut la favo mi-am luat si eu forma asa ca tb sa o inaugurez arata tare bine

adry88 1

02.06.2011, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea