Gulas

de Lau in Porc, 9 Ian 2012 | 1908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita boia iute
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Se taie carnea felii, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pe ambele parti. Se adauga ceapa taiata, lasam se se prajeasca putin impreuna, dupa care adaugam restul ingredintelelor si apa cat sa acopere cartofii. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se amesteca lingura de faina cu putina apa si se amesteca cu gulasul.


Noi am servit cu varza murata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Lau 1

11.01.2012, 09:54

mamaieelena 1

11.01.2012, 22:54

mmm ce buna este

Lau 1

12.01.2012, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu cartofi noi