Gulas

de Satisfyyourcravings in Vita, 23 Apr 2018 | 1680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei/ untura
  • 2 cepe galbene, mari
  • 3 linguri paprika dulce
  • 2 lingurite maghiran uscat
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • piper Cayenne dupa preferinte
  • 1 kg carne de vita
  • 1/2 cana vin rosu
  • 1 cana rosii in bulion
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • smantana groasa pentru servit
  • patrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Ceapa se toaca marunt, carnea se taie cuburi mai mari, rosiile se toaca, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, morcovii se toaca marunt si ardeiul se taie in fasii subtiri.


Intr-o caserola, se soteaza ceapa in ulei 5 minute, la foc mediu, pana devine aurie. Se adauga paprika, maghiranul, chimenul si piperul si se gateste 30 de secunde. Se adauga carnea care se prajeste pe toate partile, 5 minute, pana se caramelizeaza usor.


Se adauga vinul, rosiile, pasta de tomate, foile de dafin, sare si 2-3 cani de apa. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acopera cu un capac si se gateste aproximativ o ora, pana cand carnea este gatita complet.


Se adauga cartofii, morcovii si ardeiul si se mai lasa 30 de minute. La final, se indeparteaza foile de dafin si se adauga sare si piper dupa gust.


Se serveste cu smantana si patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

25.04.2018, 07:41

Bun!

mirela0911 1

25.04.2018, 22:40

Foarte bun!

BleepingBobby 1

18.07.2018, 10:14

Alt termen unguresc in retete dupa csorba, avem gulasz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de ardei copti a la Durau
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pateu de ficat

ieri la 23:18

Fursecuri duo

de GeorgiG 5

ieri la 22:59

Salata de sparanghel cu hering

ieri la 22:56

Pancakes cu frunze de Mangold (Swiss Chard)

ieri la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume şi hrean