Gulas cu ficat de vita

de Bya Ralu in Ficat, 26 Apr 2012 | 3824 vizualizari

 

este o reteta pe care am gasit-o in revista "click pentru femei" si mi-a placut mult cum arata,si am decis sa o fac,dar cu mici schimbari,am facut-o in felul meu!adevarul e ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat vita
  • 250 ml lapte dulce
  • 1ceapa,1 morcov,1 ardei gras
  • 3-4 ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri pasta bulion
  • cimbru,busuioc,patrunjel verde,sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu ficat de vita:

Se taie ficatul bucati mici, se acopera cu lapte si se lasa cca 30 minute.


Separat se curata legumele, se clatesc si se taie felii subtiri sau cubulete si se calesc in ulei. Se stinge cu vinul alb, se adauga si usturoiul pisat si condimentele. Se adauga si ficatul, se mai pune apa sa acopere si se lasa la fiert 30 minute. La sfarsit se adauga bulionul si patrunjelul verde.


Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu ficat de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

27.04.2012, 13:19

mamaieelena 1

27.04.2012, 14:30

gustos si arata bine

Bya Ralu 1

27.04.2012, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane cu piure si sos rosu