Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Este o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.
Ceapa curatata si spalata se taie pestisori si se caleste in cateva linguri de ulei, turnand din cand in cand cate putina apa calda, pana se inmoaie bine si formeaza un sos.
Adaugam ardeii spalati, curatati si taiati fasii nu foarte subtiri.
Lasam legumele la calit cateva minute, adaugam boiaua, cimbrul, chimenul, foile de dafin si apoi cartofii taiati cubulete.
Turnam apa cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt bine patrunsi.
La final, adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.
Servim cu muraturi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult