Mancare de naut cu zucchini

de katty in Mancaruri de post, 11 Apr 2021 | 451 vizualizari

 

O mancare de post consistenta si delicioasa pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 zucchini descojit
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu zucchini:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Adaugam zucchini taiat in semirondele mai grosute.


Cand legumele s-au inmuiat, adaugam usturoiul tocat fin, apoi stingem cu rosiile si adaugam apa calda cat sa le acopere. Adaugam foaia de dafin. Fierbem 10 minute, apoi adaugam nautul, pasta de ardei, sare si piper dupa gust si busuiocul uscat. Lasam 5 minute, apoi adaugam patrunjelul si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

12.04.2021, 21:38

Nu știu cum este năutul, n-am mâncat niciodată așa ceva...

Rocsi 1

15.04.2021, 19:01

O idee faina de post!

Catalina L 1

17.04.2021, 20:47

chiar buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii