Taitei cu varza acra si cartofi

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Mar 2011 | 6942 vizualizari

 

Mi-am adus aminte de o mancare din copilarie si am incercat sa o fac.A iesit o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • O varza acra
  • 3-4 Cartofi
  • 2-3 Cepe
  • 200-300 g Taitzei latzi
  • 100 ml ulei
  • 3 foi dafin
  • 2 linguritze piper
  • 1/2 linguritza boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza acra si cartofi:

Varza se pune in apa rece la desarat de seara pana dimineatza.


Se toaca fidelutza si se stoarce bine.


Ceapa se curatza si se taie marunt. Se pune ceapa la calit in ulei si dupa 2-3 minute se pune putzina apa si varza.


Punem piperul, foile de dafin, boiaua(pentru culoare) putina apa si lasam la fiert.


Cartofii se fierb in coaja. cand sunt reci se curatza si se taie cuburi


Se pun cartofii cand varza ramane fara apa se baga la cuptor si se caleste in continuare.


Taitzeii(retzeta originala este cu taitzei de casa taiatzi patrzele) se fierb dupa indicatziile dupa pachet. Nu se pun sub jet de apa rece.


Cand varza este calita se aduga taitzeii si se mai lasa la cuptor cateva minute pana se rumeneste frumos


Se serveste calda.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza acra si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

rivka 1

07.04.2011, 18:57

maine fac si eu reteta asta!imi si oun varza in apa de acum.

mena29 1

07.04.2011, 19:33


vreau si eeeeu!

MotanLaOale 1

08.04.2011, 07:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi inabusiti cu usturoi