Gulas de ciuperci - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Mar 2010 | 6355 vizualizari

 

m-am inspirat de la tv , adica barbatu-meu se uita la tv si spunea ,, uite ce face ala , gulas de ciuperci '' eu am prins doar partea finala , pe cand era gata . oricum nu seamana , gulasul de la tv era si cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei  gras rosu
  • 1 ardei iute rosu 
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 150 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de ciuperci - post:

  1. ciupercile se spala si se taie felii, cele mai mici se lasa intregi .
  2. legumele se curata , se spala si se taie cuburi . se prajesc usor in ulei  cu restul de condimente .
  3. se pune si o lingura de faina , se amesteca si se pune imediat o cana cu  apa.
  4. se adauga ciupercile si  se fierbe cam 20 min.se complecteaza cu apa daca este necesar .
  5. se serveste  presarat cu patrunjel verdealaturi de o mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de ciuperci - post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:05

violette 1

11.03.2010, 13:21

Tare bine arata gulasul asta de ciupercute

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:33

multumesc e si ,, altfel '' decat ne-am obisnuit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu rosii