Gulas de ciuperci - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Mar 2010 | 3359 vizualizari

 

m-am inspirat de la tv , adica barbatu-meu se uita la tv si spunea ,, uite ce face ala , gulas de ciuperci '' eu am prins doar partea finala , pe cand era gata . oricum nu seamana , gulasul de la tv era si cu smantana .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei  gras rosu
  • 1 ardei iute rosu 
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 150 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de ciuperci - post:


  1. ciupercile se spala si se taie felii, cele mai mici se lasa intregi .

  2. legumele se curata , se spala si se taie cuburi . se prajesc usor in ulei cu restul de condimente .

  3. se pune si o lingura de faina , se amesteca si se pune imediat o cana cu apa.

  4. se adauga ciupercile si se fierbe cam 20 min.se complecteaza cu apa daca este necesar .

  5. se serveste presarat cu patrunjel verdealaturi de o mamaliguta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de ciuperci - post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:05

violette 1

11.03.2010, 13:21

Tare bine arata gulasul asta de ciupercute

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:33

multumesc e si ,, altfel '' decat ne-am obisnuit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Fatuş - Salata de paine ( de post)