Pilaf cu ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 30 Apr 2010 | 7924 vizualizari

 

Am zis ca daca tot e vineri si e post sa fac un pilaf ca nu am facut de mult ...cine doreste il poftesc la o portie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • o mana de ciupercute la borcan intregi(daca va plac proaspete puteti sa folositi)
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Orezul se spala bine in mai multe ape.


ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie rondele.


ciupercile se spala si se taie felii.


intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se pun legumele si ciupercile si se calesc pe o parte si alta,se pune si orezul si se caleste si el 1 min apoi puneti cam 2 cani de apa.


se lasa la foc potrivit pana orezul e fiert bine.


cu 5 min inainte de a inchide focul,pasta de tomate se pune cu 2 linguri de apa,se amesteca bine si se toarna peste orez.


se pune sare si piper dupa gust , putin patrunjel verde,tocat marunt.


se mai dau cateva clocote si e gata pentru servit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

30.04.2010, 20:08

bun pilaful cu ciupercute.... mie imi plac si cele proaspete si cele la conserva, numa nebune sa nu fie.....

Rocsi 1

30.04.2010, 20:13

cine stie cum sutn si astea care le mankm ...o fi bune sau nebune?crek au putin din ambele

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:24

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post