Pilaf cu ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 30 Apr 2010 | 7500 vizualizari

 

Am zis ca daca tot e vineri si e post sa fac un pilaf ca nu am facut de mult ...cine doreste il poftesc la o portie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • o mana de ciupercute la borcan intregi(daca va plac proaspete puteti sa folositi)
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Orezul se spala bine in mai multe ape.

ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se taie felii.

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se pun legumele si  ciupercile si se calesc pe o parte si alta,se pune si orezul si se caleste si el 1 min apoi puneti cam 2 cani de apa.

se lasa la  foc potrivit pana orezul e fiert bine.

cu 5 min inainte de a inchide focul,pasta de tomate se pune cu 2 linguri de apa,se amesteca bine si se toarna peste orez.

se pune sare si piper dupa gust , putin patrunjel verde,tocat marunt.

se mai dau cateva clocote si e gata pentru servit.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pilaf cu ciuperci-0
Pilaf cu ciuperci-1
Pilaf cu ciuperci-2

COMENTARII (8)

madi_marin

madi_marin 1

30.04.2010, 20:08

bun pilaful cu ciupercute.... mie imi plac si cele proaspete si cele la conserva, numa nebune sa nu fie.....

Rocsi

Rocsi 1

30.04.2010, 20:13

cine stie cum sutn si astea care le mankm ...o fi bune sau nebune?crek au putin din ambele

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:24

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!