Pilaf cu ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 30 Apr 2010 | 8358 vizualizari

 

Am zis ca daca tot e vineri si e post sa fac un pilaf ca nu am facut de mult ...cine doreste il poftesc la o portie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • o mana de ciupercute la borcan intregi(daca va plac proaspete puteti sa folositi)
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Orezul se spala bine in mai multe ape.


ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie rondele.


ciupercile se spala si se taie felii.


intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se pun legumele si ciupercile si se calesc pe o parte si alta,se pune si orezul si se caleste si el 1 min apoi puneti cam 2 cani de apa.


se lasa la foc potrivit pana orezul e fiert bine.


cu 5 min inainte de a inchide focul,pasta de tomate se pune cu 2 linguri de apa,se amesteca bine si se toarna peste orez.


se pune sare si piper dupa gust , putin patrunjel verde,tocat marunt.


se mai dau cateva clocote si e gata pentru servit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

30.04.2010, 20:08

bun pilaful cu ciupercute.... mie imi plac si cele proaspete si cele la conserva, numa nebune sa nu fie.....

Rocsi 1

30.04.2010, 20:13

cine stie cum sutn si astea care le mankm ...o fi bune sau nebune?crek au putin din ambele

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:24

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci