Gulas de la Borsa

de Bunica in Vita, 27 Iun 2009 | 11449 vizualizari

 

La Festivalul "Nopti de Sinziene"de la Borsa, d-na Maria Roman a pregatit un gulas de nu te mai saturai mancand.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. ceapa
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1,500 kg. pulpa de vita
  • 700 g. cartofi
  • usturoi,chimion, sare, piper
  • pasta de gulas iute si dulce
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 4 linguri de untura
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de la Borsa:

Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in continuare .Apoi se adauga 2-3 linguri de pasta de gulas dulce,1-2 linguri de pasta de gulas iute,2 catei de usturoi tocat chimion, sare ,piper,se pune apa sa se acopere totul si in plus cam de 2 degete si se lasa la fiert la foc moale 3 ore.

Se adauga cartofii taiati cuburi, se fierb pana se sfarma putin,iar la final se pune vinul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de la Borsa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

laura_n 1

29.01.2013, 14:05

vai, Buni (( vreau si eu
eu fac, dar nu am pasta din aia buna

Bunica 1

29.01.2013, 15:30

Pune chili dulce

Panacris 1

03.10.2014, 20:02

Bunica, mâine îi vine rândul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel