Gulas de vita cu galusti

de Oana in Vita, 4 Oct 2010 | 14297 vizualizari

 

Sau Butternockerln, galuscute austriece :) Reteta de la Ala.

 

INGREDIENTE

  • Galusti:
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 60 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu galusti:

Reteta de gulas unguresc este aici. De data asta am facut gulasul in vasul roman, a iesit o nebunie!

Pentru galusti, se amesteca ouale cu untul topit, sare si piper. Se pune faina intr-un castron, se rastoarna ouale cu untul in mijloc si se adauga laptele, putin cate putin, pana devine o compozitie omogena, ca o smantana mai groasa.

Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga sare, iar cand incepe sa clocoteasca se da focul mic si se pun cu lingura galuscute, lasand aluatul sa curga din lingura. Cand se ridica galustile la suprafata, se mai lasa putin la fiert, apoi se scot cu o spumiera si se amesteca cu mararul tocat fin. Se servesc fierbinti impreuna cu gulasul de vita si un pahar cu vin rosu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elena44 1

08.10.2011, 15:52

mi ar place sa imi spuna cineva daca si cu galusti din grisi merge
eu una nu cunosc gustul unei galuste facute din faina,merci mult
reteta arata super

elena44 1

08.10.2011, 15:54

pt cei care nu sunt in tara sa stiti ca daca cautai bine prin magazine descoperiti si produsele noastre cu aproape acelasi gust ca casa
gustul de acasa nu il putem gasi nicaieri decat acasa

Oana 1

11.10.2011, 19:19

Elena, gustul galustilor cu faina este ca de taietei si sunt mai tari ca textura, nu asa pufoase ca cele cu gris. Pentru gulas nu cred ca merg facute cu gris.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi