Gulas de vita cu galusti

de Oana in Vita, 4 Oct 2010 | 10872 vizualizari

 

Sau Butternockerln, galuscute austriece :) Reteta de la Ala.

 

INGREDIENTE

  • Galusti:
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 60 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu galusti:

Reteta de gulas unguresc este aici. De data asta am facut gulasul in vasul roman, a iesit o nebunie!


Pentru galusti, se amesteca ouale cu untul topit, sare si piper. Se pune faina intr-un castron, se rastoarna ouale cu untul in mijloc si se adauga laptele, putin cate putin, pana devine o compozitie omogena, ca o smantana mai groasa.


Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga sare, iar cand incepe sa clocoteasca se da focul mic si se pun cu lingura galuscute, lasand aluatul sa curga din lingura. Cand se ridica galustile la suprafata, se mai lasa putin la fiert, apoi se scot cu o spumiera si se amesteca cu mararul tocat fin. Se servesc fierbinti impreuna cu gulasul de vita si un pahar cu vin rosu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elena44 1

08.10.2011, 15:52

mi ar place sa imi spuna cineva daca si cu galusti din grisi merge
eu una nu cunosc gustul unei galuste facute din faina,merci mult
reteta arata super

elena44 1

08.10.2011, 15:54

pt cei care nu sunt in tara sa stiti ca daca cautai bine prin magazine descoperiti si produsele noastre cu aproape acelasi gust ca casa
gustul de acasa nu il putem gasi nicaieri decat acasa

Oana 1

11.10.2011, 19:19

Elena, gustul galustilor cu faina este ca de taietei si sunt mai tari ca textura, nu asa pufoase ca cele cu gris. Pentru gulas nu cred ca merg facute cu gris.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vitel cu vodca