Gulas de vitel cu vodca

de divainbucatarie in Vita, 22 Aug 2011 | 9323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
  • 1 varf de cutit paprika iute
  • sare
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 fir cimbru
  • 1 catel usturoi
  • 500 g cartofi
  • 4 rosii proaspete
  • 1/2 ceasca vodca
  • 1 lingura crema de gulas
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel cu vodca:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.

Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.

Servim gulasul imediat! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel cu vodca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor