Gulas de vitel cu vodca

de divainbucatarie in Vita, 22 Aug 2011 | 6904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
  • 1 varf de cutit paprika iute
  • sare
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 fir cimbru
  • 1 catel usturoi
  • 500 g cartofi
  • 4 rosii proaspete
  • 1/2 ceasca vodca
  • 1 lingura crema de gulas
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel cu vodca:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.



Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.



Servim gulasul imediat! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel cu vodca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

DIANA B 1

23.05.2013, 10:42

Stiu si eu ?

babi5 1

23.09.2013, 21:37

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 16:29

foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la tigaie