Gusa si costite de porc cu boia

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 7892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gusa de porc
  • 1 kg costite de porc
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • cativa catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 1 cescuta otet
  • 2 l apa
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa si costite de porc cu boia:

se spala si se usuca cusa si costitele,apoi se cresteaza si se presara cu sare .se lasa o ora la rece.apa se amesteca cu otetul si sarea,se adauga legumele si condimentele si se pune pe foc.se lasa sa fiarba 3-4 clocote apoi se adauga gusa si costitele si se fierb, incercand cu o furculita daca este fiarta.se scoate cand e gata,se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu piper si boia. pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa si costite de porc cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

vero_closca 1

27.06.2010, 23:10

Laly 1

28.06.2010, 00:27

Vero aici ti-l trimit pe sotul meu.Este mare fan costita,gusa si tot ce inseamna purcel

elena1988 1

08.02.2011, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen