Gustare cu praz si masline

de alilianaa in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 1906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 20 g drojdie pulbere,
  • un praf cu sare,
  • 200 ml apa,
  • 70 ml ulei plus alte 30 ml ulei
  • 6 fire praz
  • o cepa rosie
  • piper, cimbru dupa gust
  • 7 linguri pasta de rosii
  • o legatura ceapa verde
  • masline 7-8
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu praz si masline:

Aluatul: din faina, sare, drojdie impreuna cu apa calduta se framanta un aluat ca de paine. Se adauga la final uleiul, se omogenizeaza. Se pune la loc cald, la dospit.


Ceapa verde, prazul si ceapa rosie se curata si se taie. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Peste acesta se pune ceapa verde, ceapa rosie si prazul. Se lasa pret de 4-5 minute sa se caleasca. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de rosii si maslinele curatate de samburi si tocate marunt. Se potriveste de sare, piper, cimbru Se lasa la fiert pana ce va scade bine.


Se da la racit.


Aluatul se pune intr-o tava de yenna pe hartie de copt, se intinde bine. Se da la cuptor pret de 4-5 minute. Se scoate si peste alut se pune prazul cu maslinele.Se introduce la cuptor pentru 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alilianaa 1

08.03.2014, 16:54

Alexandra

laura_n 1

09.03.2014, 15:33

ce pofta mi s-a facut

Bya Ralu 1

31.03.2014, 07:28

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu broccoli, ciuperci si cartofi