Gustare cu praz si masline

de alilianaa in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 20 g drojdie pulbere,
  • un praf cu sare,
  • 200 ml apa,
  • 70 ml ulei plus alte 30 ml ulei
  • 6 fire praz
  • o cepa rosie
  • piper, cimbru dupa gust
  • 7 linguri pasta de rosii
  • o legatura ceapa verde
  • masline 7-8
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu praz si masline:

Aluatul: din faina, sare, drojdie impreuna cu apa calduta se framanta un aluat ca de paine. Se adauga la final uleiul, se omogenizeaza. Se pune la loc cald, la dospit.


Ceapa verde, prazul si ceapa rosie se curata si se taie. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Peste acesta se pune ceapa verde, ceapa rosie si prazul. Se lasa pret de 4-5 minute sa se caleasca. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de rosii si maslinele curatate de samburi si tocate marunt. Se potriveste de sare, piper, cimbru Se lasa la fiert pana ce va scade bine.


Se da la racit.


Aluatul se pune intr-o tava de yenna pe hartie de copt, se intinde bine. Se da la cuptor pret de 4-5 minute. Se scoate si peste alut se pune prazul cu maslinele.Se introduce la cuptor pentru 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alilianaa 1

08.03.2014, 16:54

Alexandra

laura_n 1

09.03.2014, 15:33

ce pofta mi s-a facut

Bya Ralu 1

31.03.2014, 07:28

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci