Gustare cu praz si masline

de alilianaa in Mancaruri de post, 7 Mar 2014 | 2514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 20 g drojdie pulbere,
  • un praf cu sare,
  • 200 ml apa,
  • 70 ml ulei plus alte 30 ml ulei
  • 6 fire praz
  • o cepa rosie
  • piper, cimbru dupa gust
  • 7 linguri pasta de rosii
  • o legatura ceapa verde
  • masline 7-8
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu praz si masline:

Aluatul: din faina, sare, drojdie impreuna cu apa calduta se framanta un aluat ca de paine. Se adauga la final uleiul, se omogenizeaza. Se pune la loc cald, la dospit.


Ceapa verde, prazul si ceapa rosie se curata si se taie. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Peste acesta se pune ceapa verde, ceapa rosie si prazul. Se lasa pret de 4-5 minute sa se caleasca. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de rosii si maslinele curatate de samburi si tocate marunt. Se potriveste de sare, piper, cimbru Se lasa la fiert pana ce va scade bine.


Se da la racit.


Aluatul se pune intr-o tava de yenna pe hartie de copt, se intinde bine. Se da la cuptor pret de 4-5 minute. Se scoate si peste alut se pune prazul cu maslinele.Se introduce la cuptor pentru 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alilianaa 1

08.03.2014, 16:54

Alexandra

laura_n 1

09.03.2014, 15:33

ce pofta mi s-a facut

Bya Ralu 1

31.03.2014, 07:28

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci