Gustare taraneasca

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 23 Mar 2013 | 1591 vizualizari

 

Dragii mei, aceasta gustare o stiu de la bunicul meu.
Zilele trecute mi-a dat mama putina untura de porc, cu gandul sa fac cateva cornulete fragede.
Brusc, mi-am amintit de gustarile bunicului si m-a cuprins o pofta...asa ca le-am facut si le-am mancat la fel de repede.

 

INGREDIENTE

  • - 2-3 felii de paine;
  • - 1 catel mare de usturoi;
  • - putina untura (cat sa ungem in strat subtire feliile de paine);
  • - putina sare;
  • - putina boia dulce;
  • - castraveti murati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare taraneasca:

Prajim putin feliile de paine, le frecam cu catelul de usturoi, ungem cu putina untura, punem putina sare si boia dulce, apoi castravete murat taiat cubulete mici.


Doamneeee, e asa de bun! Mai vreau o felie :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

amaliacatalina82 1

28.05.2013, 18:09

amaliacatalina82 1

28.05.2013, 18:17

super

Patricia Iordache 1

28.05.2013, 18:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Flammkuchen-Toast