Sandwich cu crema de branza cu smantana Delaco, nuci si miere

de AlexTeacher in Sandvisuri, 27 Noi 2015 | 1092 vizualizari

 

Un sandwich pe care obisnuiam sa-l fac cu branza de capra inainte - asta pana cand am descoperit ca este mult mai gustos cu crema de branza cu smantana, Delaco.
Enjoy !

 

INGREDIENTE

    • Crema de branza cu smantana Delaco
    • Rosii cherry – 6-7 buc
    • Miez de nuca – 1 lingura
    • Miere – 1 lingurita
    • Paine bagheta/ciabatta/paine cu seminte etc – 1 buc.
    • Baby spanac – 10-15 frunze
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu crema de branza cu smantana Delaco, nuci si miere:



  • Taie painea in jumatate, pe lungime;




  • Unge ambele jumatati cu crema de branza cu smantana, Delaco;




  • Puneti miez de nuca pe ambele jumatati de paine si preseaza usor pe fiecare in parte;




  • Pune miere deasupra peste ambele felii;




  • Taie rosiile cherry in jumatate si pune-le deasupra, impreuna cu frunzele de baby spanac;




  • Inchide sandwich-ul si savureaza-l cu maxima placere !


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu crema de branza cu smantana Delaco, nuci si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

merisor 1

28.11.2015, 16:59

Ce frumos ai prezentat!

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:44

dantes 1

07.12.2015, 06:56

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu camembert si struguri