Guvide prajit

de ionela2682 in Peste, 25 Mai 2011 | 4571 vizualizari

 

Pentru ca Marea Neagra este aproape Guvidele este un peste omniprezent din galantarele pescariilor de pe aici!

 

INGREDIENTE

  • guvide
  • 1 ou
  • faina
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvide prajit:

Guvidele se curata de intestine,se spala bine,se sareaza si pipereaza


-se trece prin ou batut si dupa prin faina


-se prajesc in ulei incins


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvide prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (20)

ionela2682 1

06.08.2011, 13:47

oo..mari,mari..ce pofta imi este ..nu am mai facut de mult!!

DIANA B 1

06.08.2011, 13:56

Guvidele e pestele acela pe care-l savuram cu totii pe plaja ? , micuti , crocanti si serviti cu suc de lamaie ?
Ce pofta mi-ai facut , Ioneloooooooooo ... cred ca scot si eu ceva peste din congelator , ca altu' n-am ... si pun si de-o mamaliga

ionela2682 1

06.08.2011, 14:02

Nu Oneste..nu sunt aceia..Guvidele este un peste din Marea Neagra...la pescarii il gasesti sau la pescari!!dar sincer eu doar in Dobrogea am vazut!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08