Guvizi in sos aromat

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2011 | 5508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste
  • 1/2kg de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel sau rozmarin
  • 50ml ulei
  • 1pahar vin alb
  • 3linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi in sos aromat:

Pestele curatat,spalat,se da un praf de sare apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele de bucatarie pentru excesul de ulei;intr-o cratita se pune 2-3 linguri de ulei,se calesc rosiile taiate marunt sau date la blender,impreuna cu usturoiul;se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru,putin zahar daca rosiile nu sunt suficient de dulci iar dupa cateva clocote se adauga pestele;se lasa la foc mic sa mai scada sosul 10-15min,apoi se serveste cum altfel decat cu mamaliguta,ca-i doar peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de usturoi