Guvizi in sos aromat

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2011 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste
  • 1/2kg de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel sau rozmarin
  • 50ml ulei
  • 1pahar vin alb
  • 3linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi in sos aromat:

Pestele curatat,spalat,se da un praf de sare apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele de bucatarie pentru excesul de ulei;intr-o cratita se pune 2-3 linguri de ulei,se calesc rosiile taiate marunt sau date la blender,impreuna cu usturoiul;se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru,putin zahar daca rosiile nu sunt suficient de dulci iar dupa cateva clocote se adauga pestele;se lasa la foc mic sa mai scada sosul 10-15min,apoi se serveste cum altfel decat cu mamaliguta,ca-i doar peste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

16.04.2011, 23:46

Ce mancarica de peste delicioasa

MVMih 1

17.04.2011, 08:34

Super super. Mai ales ca astazi se si papa peste..mmmm

adry88 1

06.05.2011, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de peste