Haiose rapide

de nadina73 in Dulciuri, 26 Feb 2010 | 23885 vizualizari

 

baietii mei le adora cel putin baietelul cel mare Dragos e inebunit dupa ele

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foetaj congelat
  • 200 g rahat sau dulceata
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haiose rapide:

Se lasa sa se decongeleze putin foile(sant 2 in pachet) pt a nu se rupe, dupa care sa taie in patrate si se pune cate o bucatica de rahat sau gem. Se unesc capetele se apasa putin pe ele(oricum se vor desface foarte frumos) si se coc la foc foarte mare 200-22o grade apoi se scot si se pudreaza bine cu zahar pudra.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Haiose rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

28.02.2010, 02:18

da sant foarte rapizi de facut si sant chiar bune ,cand aveti musafiri asa pe nepusa masa cum s-ar zice si ai niste foi in congelator,pana le faci o cafea si o beau ..............ai si facut 1 potie de haiose.Eumai tot timpu am de rezerva 1 cutie de foi in congelator

Lau 1

24.11.2011, 22:28

bune

feliciacristea46 1

31.10.2013, 19:42

CE MINUNATE SUNT , AM FACUT SI EU , SI CU MERE RASE SI STOARSE, LE BATE VANTUL !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj