Halloween Cupcakes

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Noi 2013 | 942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cupcakes cu dovleac:
  • 3 oua
  • 7 linguri ulei
  • 270 g dovleac fiert (sau copt)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • Frosting:
  • 450 g crema de branza Philadelphia
  • 270 g zahar pudra
  • 200 g unt (nesarat)
  • Decor:
  • crema de ciocolata Nutella
  • pasta de zahar
  • migdale
  • bombonele colorate
  • sirop de capsuni
  • biscuiti oreo
  • jeleuri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cupcakes:

Cupcakes cu dovleac:


Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.


Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.


Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.


Mixam bine, apoi repartizam compozitia in mod egal in tava de briose.


Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor si trec testul scobitorii.


Frosting:


Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut.


Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.


Decor:


Dupa ce s-au racit, ornam fiecare briosa cu frosting-ul de branza, apoi le decoram dupa imaginatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.11.2013, 22:17

Ce frumoase le-ai facut

Lia_ 1

02.11.2013, 06:07

ce dragut le-ai decort. sunt muncite. bravo!

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra