Halloween Cupcakes

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Noi 2013 | 892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cupcakes cu dovleac:
  • 3 oua
  • 7 linguri ulei
  • 270 g dovleac fiert (sau copt)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • Frosting:
  • 450 g crema de branza Philadelphia
  • 270 g zahar pudra
  • 200 g unt (nesarat)
  • Decor:
  • crema de ciocolata Nutella
  • pasta de zahar
  • migdale
  • bombonele colorate
  • sirop de capsuni
  • biscuiti oreo
  • jeleuri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cupcakes:

Cupcakes cu dovleac:


Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.


Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.


Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.


Mixam bine, apoi repartizam compozitia in mod egal in tava de briose.


Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor si trec testul scobitorii.


Frosting:


Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut.


Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.


Decor:


Dupa ce s-au racit, ornam fiecare briosa cu frosting-ul de branza, apoi le decoram dupa imaginatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.11.2013, 22:17

Ce frumoase le-ai facut

Lia_ 1

02.11.2013, 06:07

ce dragut le-ai decort. sunt muncite. bravo!

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru