Halloween Cupcakes

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Noi 2013 | 3324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cupcakes cu dovleac:
  • 3 oua
  • 7 linguri ulei
  • 270 g dovleac fiert (sau copt)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • Frosting:
  • 450 g crema de branza Philadelphia
  • 270 g zahar pudra
  • 200 g unt (nesarat)
  • Decor:
  • crema de ciocolata Nutella
  • pasta de zahar
  • migdale
  • bombonele colorate
  • sirop de capsuni
  • biscuiti oreo
  • jeleuri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cupcakes:

Cupcakes cu dovleac:

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.

Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.

Mixam bine, apoi repartizam compozitia in mod egal in tava de briose.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor si trec testul scobitorii.

Frosting:

Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut.

Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.

Decor:

Dupa ce s-au racit, ornam fiecare briosa cu frosting-ul de branza, apoi le decoram dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.11.2013, 22:17

Ce frumoase le-ai facut

Lia_ 1

02.11.2013, 06:07

ce dragut le-ai decort. sunt muncite. bravo!

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 23:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu rahat