Hamburger Tony

de -tony- in Sandvisuri, 27 Oct 2013 | 1473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cane tocata
  • 200 gr mix ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1\2 dovlecel
  • 1\2 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 8 felii branza topita
  • ketchup
  • maioneza
  • foi salata
  • 8 chifle
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger Tony:

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.


Ciupercile le spalam,le tocam si le punem la scurs.


Ardeiul il spalam si il tocam .Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il dam prin razatoare.Dovlecelul il curatam de coaja si il tocam.


Usturoiul il tocam marunt.La fel procedam si cu patrunjelul.


Punem intr-o tigaie legumele,pesaram sare si lasam la foc potivit pana ce elimina toata apa.Dam tigaia de pe foc si adaugam carnea.Amestecam totul bine.


Adaugam oul si patrunjelul,sare si piper dupa gust.Se amesteca .


Din compozitie formam bile mari cat un pumn dupa care le presam .


Daca nu ii faceti la gratar folositi tigaia tip grill la flacara aragazului.


Se lasa tigaia sa se incinga,se aseaza burgerii.Cand s-au copt bine pe o parte se intorc cu ajutorul unei palete,pe partea cealalta.Cand coptura pe partea a doua este la jumatate asezam deasupra fiecaruoa cate o felie de branza topita.


Chifla o taiem in doua si o incalzim pe tigaia pe care coacem burger-ii.


Asezam prima jumatate de chifla,o ungem cu maioneza,punem o foaie salata,asezam burger-ul,adaugam ketchup si incheiem cu chifla.


Se servesc calzi !!!


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger Tony" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

27.10.2013, 21:09

Dana_Retetegg 1

18.11.2013, 14:20

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 15:09

Gustos hamburger-ul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamburger pregatit in casa